مهمترین رسالت انجمن های میراث فرهنگی، فرهنگ سازی برای حفظ  آثار تاریخی است

جلسه آغاز به کار انجمن حامیان میراث فرهنگی شهرستان ابرکوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، امور فرهنگی و اجتماعی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد معاون گردشگری این اداره در جلسه آغاز به کار انجمن حامیان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ابرکوه با ابراز خرسندی از نگاه بسیار مثبت مسئولان این شهرستان به صنعت توریسم اظهار داشت: شهرستان ابرکوه با داشتن شاخصه های مختلف گردشگری از جمله گردشگری ادبی، تاریخی و فرهنگی فرصت های ممتازی را در این صنعت دارد.

سید مصطفی فاطمی در این جلسه بیان کرد: قرار گرفتن ابرکوه در شاه راه مثلث گردشگری کشور نیز یکی از پتانسیل های ارزنده ای است که مسئولان شهرستان با درک درست این قابلیت باید برنامه ریزی دقیقی برای بهره مندی از آنراداشته باشند.

وی عنوان داشت: با توجه به آنکه وجه غالب سه استان یزد، فارس و اصفهان گردشگری و فرهنگی است، تفاهم نامه همکاری فی مابین این سه استان در آینده ای نزدیک منعقد خواهد شد.
فاطمی خاطرنشان ساخت: برای رونق گردشگری باید از سرمایه های اجتماعی به خوبی بهره برد. تنوع سرمایه های اجتماعی در ایران بسیار زیاد است و این تنوع زیاد گاهاً ما را از داشته هایمان غافل نموده است لذا باید داشته هایمان را بشناسیم، آنها را باور کنیم و از آنها به خوبی بهره ببریم.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از همین داشته ها بادگیر است که در ابتدا توسط یکی از انجمن های مردم نهاد حامی میراث فرهنگی به عنوان یک شاخصه ملی مطرح شد و به مراجع ذیربط برای چاپ بر روی اسکناس پیشنهاد شد که در بین آثار پیشنهادی سرانجام بادگیر خانه آقازاده ابرکوه برای نمادی از این شاخصه ملی انتخاب شد.

وی با اعلام تشکیل تشکل میراث فرهنگی شهرستان ابرکوه، مهمترین رسالت این انجمن ها را فرهنگ سازی عمومی برای حفظ آثار تاریخی، معرفی آنها به عنوان سرمایه اجتماعی برشمرد.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394051316